Spletni portal za podjetnike in vse tiste, ki bi to še radi postali

BusinessClub

Mesečne vsebine s področja spletnega marketinga, prodaje, financ in investiranja ter osebne
in poslovne uspešnosti!

''Če želiš v življenju in poslu uspeti, se moraš učiti od tistih, ki so že dosegli,
kar želiš doseči tudi sam!''


Imate dve možnosti:

Lahko se učite od samooklicanih ''gurujev''

To, da nekdo prebere par knjig in gre čez nekaj seminarjev ali delavnic, še ne pomeni, da ima dejansko dovolj znanja in izkušenj, da bo delal rezultate v svojem poslu, kaj šele da bo do rezultatov pomagal vam!

Lahko pa se učite od pravih strokovnjakov

Znanje v teoriji še ne prinese rezultatov v praksi! Zato se želite učiti od tistih, ki imajo znanje, podkrepljeno z izkušnjami iz prakse in dejansko tudi živijo ter delajo tisto, kar govorijo in učijo.

V BusinessClub-u se iz prve roke naučite tistega, kar DELUJE DANES in lahko takoj prenesete v prakso!

UČITE SE OD NAJBOLJŠIH!

Vabljeni v BusinessClub!

BusinessClub je spletni portal z mesečnimi vsebinami, kjer se lahko od strokovnjakov z različnih področij učite preverjenih pristopov, strategij in tehnik, ki jih potrebujete vsi, ki se ukvarjate s kakršnim koli poslom!

Glavna področja v BusinessClubu:

Spletni marketing

Vse, kar danes deluje na spletu in vam bo pomagalo do večje prepoznavnosti, več sledilcev, več povpraševanj in posledično do večje prodaje preko spleta!

Prodaja na terenu

Strategije, prodajne tehnike, modeli in pristopi, ki jih poznajo profesionalni prodajniki na terenu in jim omogočajo doseganje vrhunskih rezultatov!

Osebna in poslovna uspešnost

Vaje, tehnike, principi in načela, ki jim sledijo vsi, ki so uspešni tako na osebnem, kot tudi na poslovnem področju in jim morate slediti vsak dan, če želite uspeti tudi sami!

Finance in investiranje

Kako upravljati s svojim denarjem in denarjem svojega podjetja, kam investirati in kdaj, kaj se dogaja na trgu in kako izkoristiti dobre investicijske priložnosti...

TRENERJI V BUSINESSCLUBU

Od koga se boste učili?

Tadej Bevc

Strokovnjak za spletni marketing in zasnovo celovitih marketinških sistemov na spletu

Silvester Kmetič

Podjetnik, poslovni trener, Sales Coach, Hypnose Coach, Transolucijski coach in NLP Master Coach

Saša Einsiedler

Komunikacijska trenerka, DreamBuilder coach in Success Principles Coach

Matjaž Štamulak

Finančni in investicijski svetovalec

Kaj vas čaka v BusinessClubu?

Osnovne vsebine

1. Videoserije

Serije z videoposnetki, v katerih boste na vseh glavnih področjih BusinessCluba postavili temelje in predelali osnove, ki vam bodo pomagale pri razumevanju in spremljanju mesečnih vsebin.
 • 7 korakov do celovitega marketinškega sistema na spletu

  Videoserija s sedmimi posnetki, ki bi jo morali predelati popolnoma vsi, ki imate poslovno idejo in ne veste, kako jo na spletu realizirati in spromovirati ali pa tisti, ki že imate posel, pa bi želeli boljše rezultate. S sledenjem napotkom in usmeritvam v tej seriji boste svoje spletne predstavitve in promocijske aktivnosti garantirano dvignili na višji nivo, avtomatizirali svoj posel in prišli do neprimerno boljših prodajnih rezultatov!

  Predavatelj: Tadej Bevc
  Trajanje serije: 3 ure in 15 minut

 • Kako postati 'Top Selling Professional''?

  V tej videoseriji Silvester z vami deli neprecenljive informacije o prodajnih strategijah prihodnosti in predela svojo Biblijo vrhunskega prodajnika, knjigo Prodaja. Naučili se boste novih pristopov, strategij, taktik in sistemov, ki jih uporabljajo ''Top Selling Professional'' prodajniki na terenu, da dosegajo vrhunske rezultate.

  Predavatelj: Silvester Kmetič
  Trajanje serije: 3 ure in 2 minuti

 • 6 korakov do popolnega osebnega in poslovnega uspeha

  Saša v tej videoseriji predela 6 ključnih področij, na katerih morate slediti predstavljenim načelom, tehnikam in principom, če želite tudi vi živeti polno življenje in uspeti tako osebno, kot tudi poslovno.

  Predavatelj: Saša Einsiedler
  Trajanje serije: 2 uri in 45 minuti

 • Od finančne nepismenosti do finančne neodvisnosti

  Videoserija, ki vam bo resnično odprla oči, ko gre za finance in investiranje. Matjaž v tej seriji z vami deli številne primere, kje na dolgi rok izgubljate resnično ogromne vsote denarja in vam poda številne izredno uporabne napotke, kako do finančne neodvisnosti, četudi danes o financah ne veste ravno veliko.

  Predavatelj: Matjaž Štamulak
  Trajanje serije: 4 ure in 52 minut

2. Popusti in druge ugodnosti

Vsi člani BusinessCluba imate možnost, da številne produkte ali storitve vseh trenerjev in morebitnih gostov v Clubu kupujete občutno ceneje, kot ostali, redno pa za vse člane pripravljamo tudi številne druge ugodnosti.

3. Možnost dodatnega zaslužka

Kot član BusinessCluba imate možnost sodelovanja v našem partnerskem programu, kjer lahko sodelujete pri promociji produktov in storitev Spletne Akademije in vseh drugih ponudnikov v programu. Za vsako prodajo, do katere bo prišlo po vaši zaslugi, boste upravičeni do vnaprej znane provizije. Partnerski program Spletne Akademije je odlična priložnost za ustvarjanje dodatnega vira prihodka za vas, kot posameznika ali za vaše podjetje.
Neprecenljive informacije vsak mesec!

Mesečne vsebine | Junij 2017

Vsebine, do katerih si dostop zagotovite na mesečni ravni za posamezen mesec, ko vam je tematika všeč in uporabna. Znanje in informacije, ki jih vključujemo v te vsebine, vam bodo pomagale prodati več, hitreje, z manj vloženega dela, truda in časa!

1. Videoserija "Kaj deluje danes?"

Med najbolj pomembnimi vsebinami, ki jih prejmete vsak mesec, je videoserija "Kaj deluje danes?", v kateri vsak mesec predelamo določeno tematiko. Na analizi realnega primera iz prakse pokažemo, kaj danes na določenem področju, ki ga v BusinessClubu obravnavamo, resnično deluje v praksi in dobite natančne usmeritve, navodila, prikaze in pripomočke, ki vam pomagajo, da te informacije takoj prenesete v prakso pri svojem poslu!

Epizoda #001

Oglaševanje na Facebooku in remarketing

V prvi epizodi serije "Kaj deluje danes?" govorimo o oglaševanju na Facebooku in pristopu k marketingu, ki vam brez dvoma lahko prinese daleč najboljše rezultate - to je remarketing.
 • Video 1: Tipi oglasov na Facebooku in kdaj katerega uporabiti?

  Facebook ponuja številne oblike oglasov in, če želite delati z oglaševanjem na Facebooku dobre rezultate, morate vedeti, kdaj katero obliko uporabiti! V tem videu boste dobili natančna navodila in usmeritve, kdaj katero obliko oglasa uporabiti in kako.

 • Video 2: Facebook Pixel in gradnja publike na Facebooku

  Facebook Pixel je najpomembnejši sestavni del celotne sestavljanke oglaševanja na Facebooku. Brez pravilno nastavljenega pixla, boste metali ogromno denarja skozi okno. V tem videu se boste naučili, kaj Facebook Pixel je, kako deluje in kako ga namestimo. Naučili pa se boste tudi, kako s pomočjo Facebook Pixla ustvarjati različne sezname z idealnimi potencialnimi kupci, katerim boste lahko oglaševali svoje produkte ali storitve.

 • Video 3: Remarketing – kako deluje?

  V tem videu se boste naučili, kaj je remarketing in kako ga pravilno izvajati. Ko boste vedeli, kaj, kdaj in kako početi, so vrhunski rezultati zagotovljeni - oglaševati boste znali samo tistim, ki jih vaša ponudba resnično zanima, posledično za oglase plačali manj, prodali pa več!

 • Video 4: Oglaševalska kampanja, ki vam bo garantirano prinašala rezultate!

  Dobili boste natančne usmeritve, navodila in shemo Facebook oglaševalske kampanje, ki nam v Spletni Akademiji vedno garantirano prinaša rezultate. Kampanjo boste lahko v celoti kopirali in uporabljali za promocijo svojih produktov in storitev!

Vse vsebine v tokratni epizodi bodo prikazane na realnem primeru in natančni analizi ene izmed naših uspešnejših marketinških kampanj na Facebooku, kjer za vsakih 5'47€, ki jih investiramo v oglaševanje, zaslužimo 147€! To pomeni 27-kratno povrnjeno investicijo v oglaševanje in 141€ čistega dobička ob vsaki prodaji, ki se zgodi popolnoma avtomatizirano!

Bi želeli take oglaševalske kampanje na Facebooku delati tudi vi v svojem poslu? Pridružite se BusinessClubu in se naučite!

2. Spletne konference

Vsak torek in četrtek prirejamo za člane BusinessCluba spletne konference na različne tematike s področij, o katerih govorimo v Clubu. Vse spletne konference so snemane in si jih lahko ogledate kadarkoli!

3. Dodatne članske vsebine na blogu

Vsi trenerji in gosti v BusinessClubu redno objavljajo tudi različne prispevke na blogu Cluba. V teh prispevkih odgovarjajo na vaša vprašanja, delijo trenutno aktualne informacije in odkritja, nasvete in podobno. Vsekakor še ena konkretna doza uporabne in zanimive vsebine znotraj BusinessCluba!
IZKORISTITE PROMOCIJSKO CENO!

Kolikšna je vaša investicija?

Do vsebin BusinessCluba za ta mesec lahko pridete za samo:

39'90€


 
 
DDV (davek na dodano vrednost) se ne obračunava - podjetje Spletna Akademija d.o.o. ni davčni zavezanec.