Celodnevni seminar

Kako izdelati svoj spletni program?

Naučite se, kako izdelati svoj spletni program - od prve ideje in zasnove programa, pa vse do izvedbe, objave, promocije in prodaje!

kako-izdelati-spletni-program-video

Ste kdaj pomislili, da bi imeli svoj spletni program?

Imeti svoj spletni program pomeni, da enkrat zasnujete in posnamete ali izdelate svojo izobraževalno vsebino, jo objavite na splet, omejite dostop samo tistim, ki vam za vaše spletno izobraževanje plačajo, nastavite promocijo in zaključite s svojim aktivnim delom!

Če povemo malo drugače - delate enkrat za večkratne rezultate!

Če povemo še malo drugače - svojim strankam omogočite, da se učijo iz vaših vsebin po dostopnejši ceni in takrat, ko imajo same čas, vi pa polnite svoj bančni račun brez, da bi morali za to aktivno delati, saj dela tehnologija namesto vas!

Prvi, edini in garantirano najboljši seminar na to tematiko v Sloveniji, ki vam bo resnično dal celovit vpogled v zasnovo, izvedbo, promocijo in prodajo spletnih programov!

ŠTEVILNE PREDNOSTI in KORISTI!

Zakaj morate tudi vi izdelati svoj spletni program?

Če ste kakršen koli coach ali svetovalec, se ukvarjate z mrežnim marketingom ali partnerskimi programi, ali pa ste v poslu, kjer na kakršen koli način svetujete in izobražujete svoje potencialne stranke, potem morate izdelati svoj spletni program!


Nizki stroški izdelave programa

Izdelava spletnega programa vas bo stala neprimerno manj, kot razvoj kakršnega koli drugega produkta ali pa opravljanje storitve, ki jo morate vedno znova opraviti z vsako novo stranko. V večini primerov za izdelavo programa zadošča že navaden računalnik in dostop do spleta, kar pa imamo danes vsi!

Visoki zaslužki oz. dobički

Ko je spletni program enkrat posnet in objavljen na splet, z njim stroškov več nimate! Edini strošek je samo investicija v oglaševanje programa, ki pa je lahko smešna, če veš, kaj počneš. Spletni programi so torej produkti, ki vam omogočajo daleč najboljše zaslužke za daleč najmanjšo investicijo v posel! Visoki prihodki - nizki odhodki = visok dobiček!

Tehnologija dela namesto vas!

Danes vam je na voljo popolnoma vsa potrebna tehnologija in programska oprema, ki vam omogoča, da program posnamete, objavite na splet in zaključite s svojim aktivnim delom! Promocijo, prodajo in odpiranje dostopov do vaših spletnih programov lahko 100% avtomatizirate!

Številne prednosti za vaše stranke!

Spletni programi ponujajo vašim strankam številne prednosti - cenejši so, vaše vsebine lahko spremljajo kjerkoli in kadarkoli, s tempom, ki si ga same določijo oz. jim ustreza. Vse to za vas pomeni več prodaje za malo ali nič dodatnega dela!
VSEBINSKO ZELO BOGAT PROGRAM

Seminar je razdeljen v tri sklope

Dobili boste natančne napotke in usmeritve, kako idejno zasnovati svoj spletni program, ga izdelati oz. posneti in na koncu še spromovirati ter prodati!

Imate dve možnosti...

Lahko poskušate svoj spletni program izdelati sami in se učite iz napak ter po nepotrebnem zapravljate svoj denar, ali pa raje pridete na seminar in se iz prve roke naučite, kako zasnovati, izdelati, spromovirati in prodajati svoje programe!

Vsa vsebina na seminarju bo podana na začetnikom razumljiv način, vse teoretične razlage pa bodo vedno podkrepljene tudi s praktičnimi prikazi!

Drugi o spletnih programih

Saša Einsiedler

S Sašo Einsiedler smo v zadnjih mesecih posneli več spletnih programov na tematiko samopodobe, javnega nastopanja in osebne uspešnosti.

Pred dobrima dvema letoma Saša o spletnih programih ni vedela ničesar, danes pa je večina njenih produktov oblikovanih in zasnovanih prav na način spletnih programov. V videu lahko preverite, kaj pravi Saša o spletnih programih in zakaj priporoča, da o njih razmišljate tudi vi!

Na seminarju bomo do vsake male podrobnosti razčlenili naš do sedaj najbolj uspešen spletni program in promocijsko kampanjo!

Vedno učimo samo tisto, kar tudi sami počnemo v praksi in nam daje rezultate! Na seminarju bomo predelali naš spletni program in promocijsko kampanjo, ki nam je v tednu glavne promocije prinašala tudi več kot 1000€ na dan!

KRATKO, JEDRNATO IN SAMO TISTO, KAR RESNIČNO POTREBUJETE!

Česa vse se boste na seminarju naučili?


1. Idejna zasnova spletnega programa

Vedno in povsod je idejna zasnova promocijskih kampanj, produktov ali storitev ključnega pomena! Tudi pri izdelavi spletnih programov ni nič drugače. To bo najpomembnejši sklop na tem seminarju in razumevanje te vsebine bo odločalo o uspešnosti vaših spletnih programov!
 • Tema spletnega programa
  Vedno se izkaže, da je pravilno izbrana, definirana in predstavljena tema spletnega programa ključnega pomena za uspeh. V tem delu seminarja boste prejeli številne usmeritve in napotke, kako izbrati dobro temo, kje iskati ideje, na kaj biti pozoren...
 • Oblika in izvedba programa
  Ko boste določili temo svojega spletnega programa, bo čas za odločitev glede oblike in izvedbe. Bo vaš program izveden v obliki video ali zvočnih vsebin? Kakšne priloge boste dodali? Kako boste poskrbeli, da bodo udeleženci programa dejansko aktivno delali in da jim bodo vaše vsebine resnično prinašale rezultate? Vse to in še več bomo v podrobnosti predstavili na seminarju!
 • Način dostave vsebine
  Tudi to je ključno vedeti že v fazi idejne zasnove! Kako boste udeležencem dostavljali vsebino? Vse takoj ob prijavi? Boste morda imeli program, ki traja skozi neko obdobje in se vsebine odpirajo postopoma? Na seminarju boste spoznali različne pristope in strategije, ki smo jih v zadnjih letih stestirali in na realnih programih spoznali, kaj v določenem primeru najbolj deluje!

2. Izdelava spletnega programa

Idejo bo potrebno prenesti na splet. V tem sklopu seminarja se boste naučili, kako in s čim izdelati svoj spletni program, da bo narejen kvalitetno in z najmanjšo možno investicijo v produkcijo vsebine.
 • Tehnična in programska oprema, ki jo potrebujete
  Za izdelavo spletnega programa boste potrebovali določeno opremo. V tem delu seminarja bo predstavljena vsa potrebna tehnična oprema za snemanje in izdelavo vsebine, prav tako pa tudi programska in morebitna ostala oprema, ki jo boste potrebovali, če boste želeli izdelati kvaliteten program, za katerega bodo vaše stranke pripravljene plačati.
 • Kako (kam) na spletu objaviti svoj program oz. vsebine?
  Vsebino programa bo potrebno objaviti na splet in to na tak način, da bodo dostop imeli samo tisti, ki bodo vaš program kupili. V tem delu boste spoznali različne možnosti, ki jih imate na tem področju.
 • Kako vsebine zaščititi pred kopiranjem?
  Vsebino svojih spletnih programov boste morali karseda najbolje zaščititi pred kopiranjem. Na seminarju boste spoznali tudi različne, najboljše oz. najbolj optimalne možnosti za zaščito vaše vsebine, zaščito pred deljenjem dostopnih podatkov do vaših programov...

3. Promocija in prodaja spletnih programov

Še tako dober spletni program vam ne pomaga nič, če zanj ne vedo vaše potencialne stranke. Vaš program bo potrebno spromovirati ter prodati in v Akademiji smo najboljši ravno v strateškem načrtovanju in zasnovi dobrih, učinkovitih marketinških kampanj za prodajo spletnih programov in storitev!
 • Kako pridobiti kontakte potencialnih strank?
  Na seminarju se boste naučili zasnovati promocijske kampanje, preko katerih boste brez težav prihajali do kontakov (E-naslovov) vaših potencialnih strank. Ključnega pomena pri tem je, da znate pravilno razmišljati o svojih promocijskih kampanjah in na tem bo na seminarju največji poudarek!
 • Kako potencialnim strankam prodati svoj spletni program?
  Naučili se boste tudi, kako potencialne stranke spremeniti v dejanske stranke, ki od vas ne bodo kupile samo vašega spletnega programa, temveč še katerega izmed ostalih produktov ali storitev, ki jih boste vključili v prodajni sistem, ki vas ga bomo naučili zasnovati!
 • Primeri dobrih promocijskih kampanj
  V zadnjih petih letih smo izdelali, spromovirali in prodali številne spletne programe in se pri tem posluževali različnih pristopov in strategij. Na realnih primerih iz prakse se boste na seminarju naučili različnih promocijskih strategij za prodajo spletnih programov, ki so se nam izkazale za najboljše!
 • Male skrivnosti velikih mojstrov
  Naučili se boste taktik in pristopov k pospeševanju prodaje, ki vedno garantirano delujejo, poslužujejo pa se jih le nekateri izmed največjih mojstrov spletne prodaje! Vse boste lahko takoj prenesli tudi v prakso...
KDAJ in KAM PRIDETE NA TA MEGA SEMINAR?

Termin in lokacija

LOKACIJA

M HOTEL

Derčeva ulica 4 | 1000 Ljubljana

TERMIN

Sobota, 11.11.2017 od 9:00 do 18:00

PREDAVATELJ

Od koga se boste učili?

Tadej Bevc

Tadej Bevc je strokovnjak za spletni marketing in zasnovo celovitih marketinških sistemov za promocijo in prodajo produktov ali storitev na spletu oziroma s pomočjo spleta. Svoj prvi spletni program je ustvaril že leta 2012, od takrat pa je v zadnjih petih letih zasnoval, izdelal, spromoviral in prodal že številne svoje spletne programe, do njih pa pomagal tudi številnim drugim posameznikom in podjetjem.

Zelo pomembno je to, da je Tadej vse te spletne programe vedno v celoti izdelal, postavil na splet in prodal popolnoma sam, brez pomoči drugih strokovnjakov, oblikovalcev, programerjev... To pomeni, da ima na vseh področjih zasnove, izdelave, promocije in prodaje spletnih programov za vas odgovore in rešitve na vse težave iz prve roke! V Sloveniji je tako zelo verjetno najbolj kredibilna oseba, z vsem potrebnim znanjem in izkušnjami, ki vas lahko resnično iz prakse nauči, kako idejno zasnovati, izdelati in prodati vaš spletni program. Dobro ve, kako se izdela program, ki ne prinese nobenih rezultatov, in kako program, ki vam lahko na tedenski ravni napolni vaš bančni račun z nekaj tisoč evri!

Do spletnih programov je pomagal že tudi mnogim znanim Slovencem, med drugim Saši Einsiedler, Snježani Ristić, Petri Škarja, Simone Godina... Vsekakor nekdo, ki ga želite poslušati in se od njega učiti, ko gre za spletne programe in marketing!

PRIDRUŽITE SE NAM NA SEMINARJU!

Prijavite se ZDAJ!

Se boste trudili sami ali boste raje prihranili ogromno časa, dela, truda, živcev ter denarja in prišli na seminar, kjer se boste iz prve roke naučili vsega, kar potrebujete za uspešno pot s spletnimi programi?

 

Izkoristite PROMO ceno!

<del>147€</del>  97

Prihranite 50€!

 

DDV se ne obračunava - nismo davčni zavezanci!