Matjaž Štamulak

Finančni in investicijski svetovalec

Kdo je Matjaž Štamulak?

Podjetnik, z aktivnimi 15 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih, odnosih z mediji ter s fizičnimi in pravnimi osebami. Zaradi strokovne nujnosti v omenjenih zadevah ima opravljene vse z zakonom potrebne licence vezane na finančno svetovanje. Le te so licenca za trženje vzajemnih skladov, za sklepanje zavarovalnih poslov in licenca za investicijskega svetovalca ter upravljavca premoženja (brokerska licenca).

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji. Med drugim je uspešno opravil enoletni program poklic premoženjski svetovalec na GEA College-u. Trenutno je zunanji strokovni sodelavec revije Obrtnik Podjetnik, izjemno dobro pa sodeluje tudi z ostalimi mediji (Delo, Dnevnik, Večer, Finance.si, Kapital, RTV Slovenija, itn.)

Zakaj bi spremljali Matjaževe vsebine?

1
15 let aktivnega udejstvovanja na področju financ so botrovala temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.
2
Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.
3
Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.
4
Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti. Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

FINANCE IN INVESTIRANJE

Projekti v Spletni Akademiji

business-club

Business Club Spletne Akademije

Na našem portalu se lahko od Matjaža Štamulaka učite v Business Club-u Spletne Akademije. Gre za edini tovrstni spletni portal v Sloveniji z mesečnimi vsebinami, namenjenimi podjetnikom in tistim, ki bi to želeli postati. Na portalu lahko spremljate video-vsebine, iz katerih se učite marketinških in prodajnih pristopov ter strategij, ki preverjeno delujejo danes, osebne uspešnosti, javnega nastopanja in upravljanja z osebnimi in poslovnimi financami.

Matjaža lahko torej spremljate pri vsebinah na temo financ in investiranja. V Business Club-u vas čakajo tako stalne vsebine, kot tudi tiste, ki jih Matjaž objavlja mesečno na trenutno najbolj aktualne dogodke in dobre investicijske priložnosti. Želite torej biti naročnik na Business Club, spremljati Matjaževe objave, imeti svoje finance pod nadzorom ter biti vedno ob pravem času na pravem kraju.