Vas zanima zaslužek na internetu?

Postanite član Spletne Akademije!

Pridružite se nam, naučite se spletnega marketinga, promovirajte in zaslužite od vsake prodaje, do katere pride po vaši zaslugi!

 
ZNANJE in DOBRI PRODUKTI TER STORITVE

Vse, kar potrebujete, dobite na enem mestu!

Spletna Akademija je edini slovenski spletni portal, ki na enem mestu združuje vse, kar potrebujete za uspešno gradnjo posla in zaslužek na internetu: znanje o internetnem marketingu in dobre produkte ter storitve, ki se preverjeno prodajajo!

Ta projekt je namenjen vsem, ki:

iščete dober dodatni mesečni prihodek

Morda potrebujete samo nekaj dodatnih deset evrov za poplačilo kakšne položnice, ali pa iščete nekaj sto evrov dodatnega prihodka, ki bi vam omogočal boljše, udobnejše življenje, z manj finančnimi skrbmi, možnostjo kakšnega dodatnega dopusta...

ali pa bi radi živeli od posla na internetu!

Če bi radi, da vam zaslužek na internetu postane glavni vir prihodka, od katerega boste živeli in si lahko privoščili vse, kar si želite, lahko s pridnim učenjem in delom v Spletni Akademiji dosežete tudi to!

Dolgoročen in stabilen posel!

Temeljimo na realnih, dobrih in kvalitetnih projektih, produktih in storitvah. Če iščete dolgoročen in stabilen posel, potem se nam pridružite. S Spletno Akademijo ga lahko zgradite!

''Spletna Akademija je eden redkih projektov, katerega boste vedno lahko brez slabe vesti in strahu priporočali članom svoje družine, prijateljem, kolegom znancem in vsem ostalim! Ne bomo izginili čez noč - smo tukaj, da ostanemo!''

Tadej Bevc, idejni vodja Spletne Akademije

4 ENOSTAVNI KORAKI

Kako lahko začnete takoj?

zasluzek-na-internetu-clan
1

Postanite član Spletne Akademije

Na dnu te strani izberite svojo naročnino, registrirajte se in v nekaj minutah začnete raziskovati vsebine na portalu za člane!
zasluzek-na-internetu-izobrazevanje
2

Naučite se internetnega marketinga

Čakajo vas številni izobraževalni video-posnetki, iz katerih se boste lahko naučili, kako v poslu na spletu delati rezultate!
zasluzek-na-internetu-produkt
3

Izberite produkt ali storitev

Čaka vas ogromno kvalitetnih in uporabnih programov in drugih produktov ali storitev, ki jih lahko promovirate!
zasluzek-na-internetu-provizija
4

Promovirajte in zaslužite

Za vsako prodajo katerega koli produkta ali storitve, ki se uspešno zaključi po vaši zaslugi, vam izplačamo provizijo!
KAJ VSE VAS ČAKA?

Vsebine za člane Akademije


1. Partnerski program Spletne Akademije

Največji razlog, da se nam pridružite kot član Akademije! Vsi člani se lahko namreč brezplačno oz. v okviru svoje naročnine registrirate v partnerski program Spletne Akademije in začnete graditi svoj lasten posel in zaslužek na internetu - sodelujete v promocijskih kampanjah, promovirate, delite dobro vsebino in v primeru uspešno zaključene prodaje po vaši zaslugi, vam vsakokrat izplačamo provizijo!

Kaj vse lahko promovirate?

 • Produkti in storitve
  Promovirate lahko različne produkte in storitve Spletne Akademije ter drugih ponudnikov, ki so registrirani v našem partnerskem sistemu. Na voljo so promocije številnih spletnih trgovin in drugih spletnih strani z raznovrstnimi produkti ali storitvami z različnih področij.
 • Seminarji, delavnice in drugi dogodki
  Kot naš član in partner boste lahko promovirali vse delavnice, seminarje in druge dogodke, ki jih organiziramo v okviru Spletne Akademije, kot tudi dogodke drugih avtorjev, trenerjev in podjetij, ki so registrirani v našem sistemu.
 • Spletni programi
  V Spletni Akademiji redno objavljamo vse več različnih spletnih programov. Promovirali boste lahko naše programe in programe drugih avtorjev! Dobra stran promocij spletnih programov so zelo visoke provizije v primeru prodaje!
 • Naročnine
  Naročnine so idealen način za ustvarjanje različnih virov pasivnih prihodkov. Kot član in partner boste lahko promovirali naročnine na naše vsebine in programe in seveda tudi naročnine drugih ponudnikov.

2. Uvodna izobraževalna video-serija

Na spletu večina nikoli ne zasluži. Razloga sta predvsem dva - pomanjkanje znanja o internetnem marketingu in slabi, nekvalitetni produkti ali storitve, ki se ne prodajajo.

V Spletni Akademiji temu ni tako!

Vsi imate namreč takoj po registraciji na voljo uvodno izobraževalno video-serijo, v kateri se lahko naučite, kako graditi svoj spletni posel in zaslužek na internetu na pravilen način. Serija je razdeljena na stopnje, kjer so vsebine primerno strukturirane in predstavljene glede na rezultate, ki jih želite doseči.

3. Spletne konference in videoteka s posnetki

V pomoč pri gradnji posla za člane Spletne Akademije redno prirejamo tudi dodatne izobraževalne spletne konference oz. webinarje na različne tematike s področja spletnega marketinga in zaslužka na spletu.

Vse konference so posnete!

Webinarje posnamemo in jih redno objavljamo v videoteko s posnetki spletnih konferenc, ki je vsem članom vedno na voljo. Poleg vseh vsebin, ki jih pripravljamo tekoče na mesečni ravni, imate torej na voljo tudi posnetke vseh do sedaj že izvedenih spletnih predavanj!

4. Popusti in druge ugodnosti

V Akademiji znamo poskrbeti, da dobijo naši člani najboljšo možno vsebino in informacije za najnižjo ceno! Vse produkte, storitve, dogodke in programe Spletne Akademije in naših partnerjev lahko kot naš član kupujete občutno ceneje. Že samo s tem si več kot povrnete svojo mesečno investicijo v svoje znanje in naročnino na Spletno Akademijo!

Promocije, akcije in nagradne igre

Želimo, da ste za svoje delo primerno nagrajeni in da s Spletno Akademijo in našimi projekti dobro zaslužite! Zato redno prirejamo dodatne promocijske akcije, nagradne igre in tekmovanja za naše partnerje! V vseh teh aktivnostih lahko kot član Akademije sodelujete!
KOT DA VSE NAŠTETO ŠE NI ZADOSTI...

Zakaj se pridružiti Akademiji?

Še nekaj razlogov, zakaj je Spletna Akademija res eden boljših projektov, če vas zanima posel in zaslužek na internetu.

 
 

Projekt, ki ga bomo Slovenci peljali v svet. Če ste radi v poslu med prvimi, potem ne odlašajte - veseli bomo vaše družbe!

PRIDRUŽITE SE NAM!

Začnite graditi svoj posel na spletu!

Izberite svojo naročnino! Na voljo imate mesečni, polletni ali letni paket.
Za daljše obdobje, kot se odločite, več prihranite!

Vsi, ki se nam pridružite kot člani in izberete letno naročnino, prejmete kot bonus še brezplačen dostop do spletnega programa ali pa vstopnico na delavnico oz. seminar - tematika po izbiri, v vrednosti do 100€!

DDV ni všet v ceno in se ne obračunava - nismo davčni zavezanci!