Silvester Kmetič

Podjetnik, poslovni trener in coach

Kdo je Silvester Kmetič?

Podjetnik, poslovni trener in coach. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Silvester Kmetič je karizmatična oseba, ki ljudi navdušuje s svojim načinom posredovanja znanja in izkušenj. Njegov sproščen in praktičen način vodenja treningov udeležencem omogoči pridobivanje številnih raznolikih znanj in uporabnih tehnik za doseganje zaželenih rezultatov. Ciljna usmerjenost, odlične spretnosti komuniciranja in občutek za delo z ljudmi so veščine, ki nekako povzamejo osebnost uspešnega trenerja in coacha Silvestra Kmetiča.

Silvester že 25 let aktivno deluje na področju prodaje in od leta 1992 uspešno razvija svoje podjetje SK Company. Kot oseba z zelo dobro razvitim podjetniškim čutom je leta 2011 ustanovil slovensko podružnico nemškega podjetja z imenom KHD skupina, kjer uspešno deluje kot poslovni trener in coach. Leta 2008 je pričel s študijem NLP (Nevrolingvistično programiranje), ki ga je v marcu leta 2011 uspešno zaključil in pridobil mednarodni certifikat NLP Master Coach. Vzporedno s tem pa se je med leti 2009 in 2012 izpopolnjeval v Nemčiji pri podjetju KHD Group, katerega lastnik je Werner Katzengruber, psiholog in terapevt z obilico mednarodnih izkušenj, ki je v Nemčiji razglašen za Personality coacha št. 1. Podjetje KHD Group je kasneje razširil tudi v Slovenijo, kjer se trenutno ukvarja z razvojem organizacij in kadrov ali preprosto rečeno podjetjem in posameznikom pomaga dosegati nadpovprečne rezultate.

Zakaj bi spremljali Silvestrove vsebine?

1
Več kot 25 let aktivno deluje na področju prodaje in več kot 10 let na področju vodenja, organizacijskega in strateškega razvoja.
2
Izvaja prodajne in vodstvene treninge za srednji in višji management in s pomočjo sodobnih pristopov psihologije in ekonomije ljudem pomaga razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela.
3
Usposobil je nekaj tisoč vrhunskih prodajalcev in vodij. Silvester si prizadeva, da s svojim znanjem in izkušnjami podjetjem in posameznikom pomaga dosegati nadpovprečne rezultate.

K boljšim rezultatom je »popeljal« tudi številne podjetnike, športnike, politike, mladostnike in posameznike, ki so si želeli doseči nadpovprečno uspešnost. Obenem je Silvester tudi mentor in coach mladim posameznikom, ki vedo, kaj si v življenju želijo in so za to pripravljeni premagati cono udobja. Ne le v rodni Nemčiji, Silvester izvaja treninge tudi v podjetjih in organizacijah v Sloveniji, Avstriji, Švici, Srbiji in na Hrvaškem.

Silvester Kmetič je oseba, ki velik del svojega časa nameni izobraževanju in razvoju, zaradi česar se je tudi odločil za usposabljanje za transolucijskega coachinga, ki je licenciran produkt Wernerja Katzengruberja. Transolucijski coaching je metoda delovanja z ljudmi in skupinami, ki v coaching procesu omogoča globlji in širši vpogled na funkcioniranje posameznikov in organizacij. Pri svojem delu Silvester posameznikom in organizacijam pomaga razviti sistem prodaje in vodenja in je prepričan, da prodaja ni zgolj kombinacija mehkih veščin in osebnostnih lastnosti, temveč kombinacija dobre strategije in učinkovitega sistema.

POSEL IN PRODAJA

Projekti v Spletni Akademiji

business-club

Business Club Spletne Akademije

Na našem portalu se lahko od Silvestra Kmetiča učite v Business Club-u Spletne Akademije. Gre za edini tovrstni spletni portal v Sloveniji z mesečnimi vsebinami, namenjenimi podjetnikom in tistim, ki bi to želeli postati. Na portalu lahko spremljate video-vsebine, iz katerih se učite marketinških in prodajnih pristopov ter strategij, ki preverjeno delujejo danes, osebne uspešnosti, javnega nastopanja in upravljanja z osebnimi in poslovnimi financami.

Silvester na portalu z vami deli vsebine s področja posla in prodaje. V Business Club-u vas čakajo tako stalne vsebine, kot tudi tiste, ki jih Silvester objavlja mesečno, iz katerih se lahko učite najnovejših prodajnih tehnik, strategij, pristopov in ugotovitev. Želite torej biti naročnik na Business Club, spremljati Silvestrove objave in biti na tekočem z vsem, kar danes v prodaji deluje.