Posnetki celodnevnega seminarja

Kako izdelati svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje?

Bi radi izvajali svoja spletna izobraževanja? Naučite se, kako izdelati svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje - od prve ideje in zasnove programa, pa vse do izvedbe, objave, promocije in prodaje!

Ste kdaj pomislili, da bi imeli svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje in bi omogočili vašim potencialnim strankam, da se iz vaših vsebin učijo preko spleta?

Imeti svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje pomeni, da enkrat zasnujete in posnamete ali izdelate svojo izobraževalno vsebino, jo objavite na splet, omejite dostop samo tistim, ki vam za vaše spletno izobraževanje plačajo, nastavite promocijo in zaključite s svojim aktivnim delom!

Če povemo malo drugače - delate enkrat za večkratne rezultate!

Če povemo še malo drugače - svojim strankam omogočite, da se učijo iz vaših vsebin po dostopnejši ceni in takrat, ko imajo same čas, vi pa polnite svoj bančni račun, ne da bi morali za to aktivno delati, saj dela tehnologija namesto vas!

Bi vas kaj takega zanimalo? Seveda vas bi...

Zagotovite si lahko dostop do posnetkov prvega, edinega in garantirano najboljšega seminarja na to tematiko v Sloveniji, ki vam bo resnično dal celovit vpogled v zasnovo, izvedbo, promocijo in prodajo spletnih izobraževanj in digitalnih produktov!

ŠTEVILNE PREDNOSTI in KORISTI!

Zakaj morate tudi vi izdelati svoje spletno izobraževanje?

Če ste kakršen koli coach ali svetovalec, se ukvarjate z mrežnim marketingom ali partnerskimi programi, ali pa ste v poslu, kjer na kakršen koli način svetujete in izobražujete svoje potencialne stranke, potem morate izdelati svoje spletno izobraževanje!


Nizki stroški izdelave digitalnih produktov

Izdelava digitalnega produkta oz. spletnega izobraževanja vas bo stala neprimerno manj, kot razvoj kakršnega koli drugega produkta ali pa opravljanje storitve, ki jo morate vedno znova opraviti z vsako novo stranko. V večini primerov za izdelavo spletnega izobraževanja zadošča že navaden računalnik in dostop do spleta, kar pa imamo danes vsi!

Visoki zaslužki oz. dobički

Ko je spletno izobraževanje enkrat posneto in objavljeno na splet, z njim stroškov več nimate! Edini strošek je samo investicija v oglaševanje vašega digitalnega produkta, ki pa je lahko smešna, če veš, kaj počneš. Spletna izobraževanja so torej produkti, ki vam omogočajo daleč najboljše zaslužke za daleč najmanjšo investicijo v posel! Visoki prihodki - nizki odhodki = visok dobiček!

Tehnologija dela namesto vas!

Danes vam je na voljo popolnoma vsa potrebna tehnologija in programska oprema, ki vam omogoča, da spletno izobraževanje posnamete, objavite na splet in zaključite s svojim aktivnim delom! Promocijo, prodajo in odpiranje dostopov do vaših spletnih programov lahko 100% avtomatizirate!

Številne prednosti za vaše stranke!

Spletna izobraževanja ponujajo vašim strankam številne prednosti - cenejša so, vaše vsebine lahko spremljajo kjerkoli in kadarkoli, s tempom, ki si ga same določijo oz. jim ustreza. Vse to za vas pomeni več prodaje za malo ali nič dodatnega dela!
VSEBINSKO ZELO BOGAT PROGRAM

Posnetki seminarja so razdeljeni v tri sklope!

Dobili boste natančne napotke in usmeritve, kako idejno zasnovati svoje spletno izobraževanje, ga izdelati oz. posneti in na koncu še spromovirati ter prodati!

Imate dve možnosti...

Lahko poskušate svoje spletno izobraževanje izdelati sami in se učite iz napak ter po nepotrebnem zapravljate svoj denar, ali pa si raje zagotovite dostop do video-posnetkov seminarja in se iz prve roke naučite, kako zasnovati, izdelati, spromovirati in prodajati svoje digitalne produkte!

Vsa vsebina v posnetkih je podana na začetnikom razumljiv način, vse teoretične razlage pa so podkrepljene tudi s praktičnimi prikazi ali predstavljenimi primeri iz prakse!

Drugi o spletnih izobraževanjih

Saša Einsiedler

S Sašo Einsiedler smo v zadnjih mesecih posneli več spletnih izobraževanj na tematiko samopodobe, javnega nastopanja in osebne uspešnosti.

Pred tremi leti Saša o digitalnih produktih ni vedela ničesar, danes pa je večina njenih produktov oblikovanih in zasnovanih prav na način spletnih izobraževanj. V videu lahko preverite, kaj pravi Saša o spletnih izobraževanjih in zakaj priporoča, da o njih razmišljate tudi vi!

Na seminarju smo do vsake male podrobnosti razčlenili naš do sedaj najbolj uspešen spletni izobraževalni program in promocijsko kampanjo!

Vedno učimo samo tisto, kar tudi sami počnemo v praksi in nam daje rezultate! Iz video-posnetkov tega seminarja se boste naučili, kako smo mi zasnovali, izdelali in spromovirali spletno izobraževanje in promocijsko kampanjo, ki nam je v tednu glavne promocije prinašala tudi več kot 1000€ na dan!

KRATKO, JEDRNATO IN SAMO TISTO, KAR RESNIČNO POTREBUJETE!

Česa vse se boste iz posnetkov naučili?


1. Kako idejno zasnovati svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje?

Vedno in povsod je idejna zasnova promocijskih kampanj, produktov ali storitev ključnega pomena! Tudi pri izdelavi spletnih izobraževanj ni nič drugače. To bo najpomembnejši sklop na tem seminarju in razumevanje te vsebine bo odločalo o uspešnosti vaših digitalnih produktov!
 • Tema spletnega izobraževanja
  Vedno se izkaže, da je pravilno izbrana, definirana in predstavljena tema spletnega izobraževanja ključnega pomena za uspeh. V tem sklopu boste v posnetkih prejeli številne usmeritve in napotke, kako izbrati dobro temo, kje iskati ideje, na kaj biti pozoren...
 • Oblika in izvedba digitalnega produkta
  Ko boste določili temo svojega spletnega izobraževanja, bo čas za odločitev glede oblike in izvedbe. Bo vaš program izveden v obliki video ali zvočnih vsebin? Morda gre za E-knjigo ali članski portal? Kakšne priloge boste dodali? Kako boste poskrbeli, da bodo udeleženci spletnega izobraževanja dejansko aktivno delali in da jim bodo vaše vsebine resnično prinašale rezultate? Vse to in še več smo v podrobnosti predstavili na seminarju, zato si zagotovite dostop do posnetkov!
 • Način dostave vsebine
  Tudi to je ključno vedeti že v fazi idejne zasnove! Kako boste udeležencem spletnega izobraževanja dostavljali vsebino? Vse takoj ob prijavi? Boste morda imeli izobraževanje, ki traja skozi neko obdobje in se vsebine odpirajo postopoma? Iz posnetkov boste spoznali različne pristope in strategije, ki smo jih v zadnjih letih stestirali in na realnih spletnih izobraževalnih programih spoznali, kaj v določenem primeru najbolj deluje!

2. Izdelava digitalnih produktov oz. spletnih izobraževanj

Idejo bo potrebno prenesti na splet. V tem sklopu se boste iz posnetkov naučili, kako in s čim izdelati svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje, da bo narejeno kvalitetno in z najmanjšo možno investicijo v produkcijo vsebine.
 • Tehnična in programska oprema, ki jo potrebujete
  Za izdelavo digitalnih produktov boste potrebovali določeno opremo. V tem delu je v posnetkih predstavljena vsa potrebna tehnična oprema za snemanje in izdelavo vsebine, prav tako pa tudi programska in morebitna ostala oprema, ki jo boste potrebovali, če boste želeli izdelati kvalitetno spletno izobraževanje, za katero bodo vaše stranke pripravljene plačati.
 • Kako (kam) na spletu objaviti svoj digitalni produkt oz. vsebine?
  Vsebino spletnega izobraževanja bo potrebno objaviti na splet in to na tak način, da bodo dostop imeli samo tisti, ki bodo vaše izobraževanje kupili. V tem delu boste spoznali različne možnosti, ki jih imate na tem področju.
 • Kako vsebine zaščititi pred kopiranjem?
  Vsebino svojih spletnih izobraževanj boste morali karseda najbolje zaščititi pred kopiranjem. V posnetkih boste spoznali tudi različne, najboljše oz. najbolj optimalne možnosti za zaščito vaše vsebine, zaščito pred deljenjem dostopnih podatkov do vaših izobraževalnih vsebin...

3. Promocija in prodaja spletnih izobraževanj in drugih digitalnih produktov

Še tako dobro spletno izobraževanje ali digitalni produkt vam ne pomaga nič, če zanj ne vedo vaše potencialne stranke. Vaš program bo potrebno spromovirati ter prodati in v Akademiji smo najboljši ravno v strateškem načrtovanju in zasnovi dobrih, učinkovitih marketinških kampanj za prodajo spletnih izobraževanj in storitev!
 • Kako pridobiti kontakte potencialnih strank?
  Iz posnetkov se boste naučili zasnovati promocijske kampanje, preko katerih boste brez težav prihajali do kontakov (E-naslovov) vaših potencialnih strank. Ključnega pomena pri tem je, da znate pravilno razmišljati o svojih promocijskih kampanjah in na tem je bil na seminarju največji poudarek!
 • Kako potencialnim strankam prodati svoje spletno izobraževanje?
  Naučili se boste tudi, kako potencialne stranke spremeniti v dejanske stranke, ki od vas ne bodo kupile samo vašega spletnega izobraževanja, temveč še katerega izmed ostalih produktov ali storitev, ki jih boste vključili v prodajni sistem, ki vas ga bomo naučili zasnovati!
 • Primeri dobrih promocijskih kampanj
  V zadnjih petih letih smo izdelali, spromovirali in prodali številne digitalne produkte ter spletna izobraževanja in se pri tem posluževali različnih pristopov in strategij. Iz posnetkov se boste na realnih primerih iz prakse naučili različnih promocijskih strategij za prodajo spletnih izobraževanj, ki so se nam izkazale za najboljše!
 • Male skrivnosti velikih mojstrov
  Naučili se boste taktik in pristopov k pospeševanju prodaje, ki vedno garantirano delujejo, poslužujejo pa se jih le nekateri izmed največjih mojstrov spletne prodaje! Vse boste lahko takoj prenesli tudi v prakso...
VEDNO DAMO VEČ, KOT OBLJUBIMO!

BONUS MODUL!

Vsi, ki si boste zagotovili dostop do posnetkov seminarja, boste dobili tudi dodaten, bonus modul z vsebinami, kjer vam bomo razkrili, kako lahko vaš posel s spletnimi izobraževanji dobesedno eksplodira - še preden posnamete prvo minuto svojega prvega spletnega izobraževanja!

 • Kako prodati več deset spletnih izobraževanj še preden posnameš prvo minuto vsebine?
  V tem delu se boste naučili dveh različnih pristopov k izdelavi spletnih izobraževanj in testiranja trga - s sledenjem priporočilom in prikazom v tem sklopu boste znali prodati več deset svojih izobraževanj in zaslužiti več tisoč evrov, še preden boste sploh začeli s pripravo vsebine za svoje izobraževanje!
 • Natančen prikaz in analiza webinar kampanje, ki je prinesla vrhunske rezultate pri prodaji spletnega izobraževanja
  Na seminarju smo narisali in razčlenili celotno webinar kampanjo, s katero smo v Spletni Akademiji prodajali naše do sedaj najuspešnejše spletno izobraževanje. Iz prikaza se boste naučili, kako lahko tudi vi v nekaj dnevni promocijski kampanji pridobite več kot 900 kontaktov potencialnih strank, s pomočjo webinarjev pa prodate za več tistoč evrov svojih spletnih izobraževanj že v prvi kampanji.
NAJBOLJŠA MOŽNA INVESTICIJA V VAŠ POSEL!

Zagotovite si dostop do posnetkov!

Vse vsebine, vključno z bonus modulom, so lahko vaše za smešno investicijo!

 

Zagotovite si dostop do posnetkov za samo

147

 

DDV se ne obračunava - nismo zavezanci za DDV!