100% praktična delavnica

Avtomatizacija marketinga

Naučite se postavljati popolnoma avtomatizirane marketinške kampanje za promocijo in prodajo vaših produktov ali storitev preko spleta!

Email marketing je preteklost - avtomatizacija marketinga je tisto, kar lahko eksplodira vašo prodajo preko spleta!

Če želite danes uspešno prodajati preko ali s pomočjo spleta, morate svoje marketinške aktivnosti in kampanje prilagoditi obnašanju vaših potencialnih strank in temu, kaj si ogledujejo, koliko odpirajo vaša sporočila, klikajo na povezave itd... To je mogoče samo s sistemom za avtomatizacijo marketinga!

Predstavljajte si, da bi tudi vi znali sami postavljati marketinške kampanje in sisteme, v katerih bi:

Točno vedeli, kaj vaše potencialne stranke počnejo v vašem promocijsko-prodajnem procesu

Želite prodati več, z manj dela, truda in vloženega denarja v oglaševanje? Potem potrebujete sistem, ki bo znal razmišljati namesto vas in bo sposoben slediti dogajanju znotraj vaših marketinških kampanj.

avtomatizirano prilagajali sporočila in vsebino aktivnostim vaših potencialnih strank

Se strinjate, da bi prodali več, če bi potencialnim strankam pošiljali in prikazovali vsebino, ki jih resnično zanima in izvajali promocijo na podlagi aktivnosti, ki jih počnejo, ko se zanimajo za vaše produkte ali storitve? Verjetno se!

Točno to je avtomatizacija marketinga! Naučite se je sedaj, ko vaša konkurenca še niti navadnega email marketinga ne obvlada!

Prva in edina delavnica na to tematiko v Sloveniji, s katere boste odšli s postavljenim avtomatiziranim sistemom za promocijo in prodajo vaših produktov ali storitev!

POSTAVILI BOSTE AVTOMATIZACIJO MARKETINGA ZA SVOJ POSEL!

Kaj boste na delavnici v praksi izdelali?


1. Potrebne spletne strani za pridobivanje E-naslovov vaših potencialnih strank

Avtomatizacija marketinga se prične s pridobljenim E-naslovom. Na delavnici boste v praksi postavili vse potrebne strani, preko katerih boste, v zameno za uporabno brezplačno darilo, pridobivali kontakte svojih potencialnih strank.
 • Prijavne strani
  Izdelali boste različne verzije prijavnih strani, na katere boste lahko po delavnici že začeli preusmerjati svoje potencialne stranke in jih povabili k prijavi za prenos vašega darila.
 • Zahvalna stran
  Izdelali boste tudi zahvalno oz. potrditveno stran, na kateri boste potrdili uspešno prijavo, istočasno pa izkoristili priložnost, da takoj poskusite s prodajo določenega produkta ali storitve...
 • Sistem za A/B testiranje
  Na delavnici boste prav tako vzpostavili sistem, ki bo samodejno testiral, katera verzija prijavne strani prinaša več kontaktov. Testiranje je ključnega pomena v spletnem marketingu in vi se boste naučili, kako svoje avtomatizirane sisteme testirati od prvega do zadnjega elementa v posamezni marketinški kampanji.

2. Email marketing

Kljub temu, da bo delavnica namenjena avtomatizaciji marketinga, se boste naučili tudi, kako v praksi postavljati avtomatizirane Email marketing kampanje po konceptu navadnega Email marketinga. Gre za sistem, ki sicer ne reagira glede na aktivnosti uporabnikov znotraj vaših marketinških kampanj, a se boste v določenih primerih kljub temu posluževali.
 • Kreiranje kampanj
  Naučiti se boste, kako ustvarjati marketinške kampanje, jih nastavljati in o samih kampanjah pravilno razmišljati, da boste znali obvladati vse možne scenarije za svoje marketinške aktivnosti.
 • Ustvarjanje avtomatiziranih sporočil
  Naučili se boste, kako v praksi nastavljati avtomatizirana sporočila za vse, ki se bodo prijavljali v vaše kampanje.
 • Spremljanje in analiziranje analitike poslanih sporočil
  Ključno je, da znate brati analitiko vaših marketinških aktivnosti in se primerno odzvati, če bo potrebno vaše kampanje prilagoditi. Vsega se boste naučili na lastnem praktičnem primeru!

3. Avtomatizacija marketinga

Glavni sklop na delavnici - postavili boste 100% avtomatizirano promocijsko-prodajno Email kampanjo po konceptu avtomatizacije marketinga, z uporabo sistema, ki bo sposoben slediti dogajanju ter aktivnostim vaših potencialnih strank v vaših kampanjah in reagirati glede na kriterije ter pogoje, ki se jih boste naučili nastavljati.
 • Ustvarjanje avtomatiziranih kampanj
  Za svoj posel boste postavili avtomatizirano kampanjo za pošiljanje sporočil vsem, ki se bodo na vaših prijavnih straneh prijavili za prenos vašega brezplačnega darila.
 • Nastavljanje sporočil za avtomatizacijo
  Naučili se boste pisanja in priprave sporočil, ki jih boste uporabili v procesu avtomatizacije svoje promocijsko-prodajne kampanje.
 • Nastavljanje kriterijev in pogojev za pošiljanje sporočil
  To je bistvo avtomatizacije marketinga - sistem pošilja sporočila, ko so izpolnjeni določeni kriteriji in pogoji, ki jih boste nastavili. V tem delu se boste na delavnici naučili, kako te kriterije vključevati v svoje avtomatizirane kampanje.
 • Uporaba in nastavljanje filtrov
  Če želite rezultate iz svojih Email marketing kampanj, je pomembno, da kontakte svojih potencialnih strank pravilno segmentirate in pošiljate sporočila samo tistim, za katere je vsebina resnično relevantna. To dosežete s filtri znotraj svojega avtomatiziranega sistema in v tem delu delavnice se boste naučili tudi tega...
 • Testiranje sistema
  Različne scenarije, ki jih boste predvideli in nastavili, je vedno potrebno stestirati. Naučili se boste, kako to pravilno in najhitreje narediti.
ZA VSE UDELEŽENCE!

BONUSI


Bonus 1
VIDEO-SERIJA

Zasnova dobrih, 100% avtomatiziranih Email marketing kampanj

Video-serija, do katere dobite dostop takoj po naročilu in plačilu te delavnice! Vsebine, ki se jih boste naučili iz teh video-posnetkov, vam bodo pomagale pri razumevanju in snovanju dobrih Email marketing kampanj, ki bodo temeljile ali na navadnem Email marketingu, ali pa na dejanskih avtomatiziranih promocijsko-prodajnih sistemih po konceptu avtomatizacije marketinga.

Ta video-serija je osnova za delo na delavnici!

Vrednost bonusa je 97€!


Bonus 2
SPLETNI PROGRAM

Email marketing in Avtomatizacija marketinga

Spletni program, v katerem se boste naučili popolnoma vsega, kar morate vedeti o Email marketingu in Avtomatizaciji marketinga. V programu gremo resnično v podrobnosti in predelamo še vse ostalo, za kar na delavnici v živo ne bo časa.

Ta spletni program vam bo v pomoč pri vašem delu po delavnici!

Vrednost bonusa je 297€!

Vsa vsebina na delavnici, v video-seriji in spletnem programu je podana na začetnikom razumljiv način. Za uspešno delo potrebujete le osnovno računalniško znanje in razumevanje procesov.

KDAJ in KJE BOMO DELALI NA VAŠEM POSLU?

Termin in lokacija

LOKACIJA

G DESIGN HOTEL

Tržaška cesta 330 | 1000 Ljubljana

TERMIN

Sobota, 27. januar 2018 od 9:00 do 17:00

BREZ TEORIJE - SAMO PRAKSA!

100% praktična delavnica!

Z znanjem, ki ga boste dobili na delavnici, boste vedno korak pred konkurenco, vaš marketing bo v večini primerov lahko 100% avtomatiziran, delali boste manj, zaslužili pa več! Ste za? Potem kliknite spodnji gumb in se prijavite na delavnico!

POZOR - mesta na delavnici so omejena!

 

Celodnevna delavnica samo

197

Najboljša investicija v vaš posel ta trenutek!

 

DDV se ne obračunava - nismo davčni zavezanci!