Spletni programi

Izobražujte se doma, ko imate čas!

Posnetek celodnevnega seminarja

Kako izdelati svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje?


Bi radi izvajali svoja spletna izobraževanja? Naučite se, kako izdelati svoj digitalni produkt oz. spletno izobraževanje - od prve ideje in zasnove programa, pa vse do izvedbe, objave, promocije in prodaje! Zagotovite si lahko dostop do posnetkov prvega, edinega in garantirano najboljšega seminarja na to tematiko v Sloveniji, ki vam bo resnično dal celovit vpogled v vse, kar morate vedeti o izdelavi, promociji in prodaji spletnih izobraževanj ter drugih digitalnih produktov!

Posnetek celodnevnega seminarja

Facebook in Email marketing


Naučite se, kako lahko s kombinacijo Facebooka in Email marketinga zgradite kakršen koli posel, prodate praktično karkoli in si svojo investicijo v oglaševanje vsakokrat povrnete tudi 25-kratno! Dobili boste natančne napotke in usmeritve, kako s Facebookom in Email marketingom korak za korakom od prve ideje do končne realizacije uspešne marketinške kampanje!

Spletni program

Webinarji


Naučite se, kako zasnovati in izvesti učinkovite webinarje oz. spletne konference, ki vam bodo prinesle več prepoznavnosti in občutno povečale prodajo! Četudi ste začetnik in nimate pojma o računalnikih, tehnologiji, avtomatizaciji marketinga in videih, boste po tem programu sposobni sami izvajati profesionalne in učinkovite webinarje, ki bodo prinašali rezultate! Tudi, če ne marate kamere, imate tremo pred javnim nastopanjem in sovražite prodajanje